Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede

Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede

Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede
Vandaag hebben Michel en ik na 17 jaar samenwonen ons geregistreerd als partners bij de gemeente. Om deze dag speciaal te maken hebben we een carpaccio proeverij besteld bij Steaks & Zo in Ede. Een proeverij van allerlei carpaccio’s. Dat leek mij zo leuk! Omdat Steaks & Zo niet in Veenendaal bezorgd hebben we het zelf in Ede afgehaald. Wat kregen we allemaal? Heel veel bleek!

Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede
De carpaccio proeverij bestaat uit allerlei verschillende gerechten. We kregen twee carpaccioschalen naar keuze. We kozen 1 carpaccio met pestomayonaise en Parmezaanse kaas en 1 carpaccio met truffelmayonaise en oude kaas. Wat we uiteraard weer hebben gedeeld.

Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede
Verder kregen we ook een schaal met allerlei kleine gerechtjes: een carpacciowrap met truffelmayonaise en oude kaas, een zalmcarpaccio met limoendressing en rode ui, een pastasalade met carpaccio pesto en Parmezaanse kaas, een wrap met gerookte kip, kerriemayonaise en komkommer, carpaccio van gerookte eend met geitenkaas en honing, carpacciowrap met honing-mosterddressing en Parmezaanse kaas en nacho’s met cheddar-cheesesaus.

Niet op de foto 2 broodjes, kruidenboter, knoflooksaus en een verrassingsdessert. Het verrassingsdessert was een bastognemousse. De carpaccioproeverij was echt voldoende voor twee personen om zo een avondje lekker steeds wat te proeven. In ieder geval erg lekker!

Steaks & Zo
Nieuwe Stationsstraat 9
6711 AG Ede

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Carpaccio Proeverij van Steaks & Zo Ede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top