Gumbo met Rijst

Kip

Gumbo met Rijst

Gumbo met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipbraadworst, 1 kipfilet, 1/2 groene paprika, 1 courgette, tijm, 2 eetlepels bloem, 1 blik tomaatblokjes, 1 kippenbouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Haal het vel van 1 kipbraadworst en maak van het worstvlees kleine balletjes. Voeg de balletjes en 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet wit is. Voeg 1/2 gesneden paprika en 1 gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht wordt. Voeg wat tijm toe. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Roer goed door. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top