Macaroni met Kipshoarma in Romige Tomatensaus

Macaroni met Kipshoarma in Romige Tomatensaus

Macaroni met Kipshoarma in Romige Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 300 gram kipshoarma, 1/2 rode paprika, doperwten (diepvries), 1 blikje tomatenpuree, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 300 gram kipshoarma tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg doperwten naar inzicht toe. Roer even om. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg 100 ml kookroom toe. Roer goed door. Laat het goed warm worden. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top