Noodles met Kipgehakt, Wortel en Prei

Noodles met Kipgehakt, Wortel en Prei

Noodles met Kipgehakt, Wortel en Prei
Van dit gerecht maakte ik genoeg voor vier, kortom een bakje ging de vriezer in zodat we op een ‘luie’ dag alleen maar wat noodles hoeven te koken en het gehakt en de groente alleen maar even hoeven op te warmen.

Ingrediënten: udonnoodles, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram kipgehakt, 1 prei, 150 wortel (julienne gesneden), 3 eetlepels sojasaus, 1 1/2 eetlepel gembersaus, 100 gram taugé, chilisaus, gebakken uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de udonnoodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram kipgehakt toe. Bak het kipgehakt rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei, 150 gram geraspte wortel, 3 eetlepels sojasaus en 1 1/2 eetlepel gembersaus toe. Wok tot de prei zacht is. Voeg 100 gram taugé toe. Bak even mee. Breng op smaak met een beetje chilisaus. Serveer met de noodles en gebakken uitjes. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top