Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal
Vandaag hadden Michel en ik iets speciaals waarvoor we naar het gemeentehuis moesten. We hebben besloten, na heel lang samenwonen, om een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Vandaag moesten we hiervan aangifte doen, kortom een soort van ondertrouw. Heel toevallig zit banketbakkerij Mekking vlakbij het gemeentehuis. We haalden daarom daar twee gebakjes.

Michel koos voor een President gebakje, een soort schuimgebakje met wat hazelnoot-karamelsmaak. Ik koos het chocoladebolletje, een bolletje met chocolademousse en een gelei van framboos. Zoals altijd weer gedeeld en zo lekker!

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top