Panini’s van Piretti Veenendaal

Panini’s van Piretti Veenendaal

Panini's van Piretti Veenendaal Parma
Vandaag heb ik weer eens broodjes en andere lekkere dingen bij Piretti gehaald. Gewoon omdat het kan. Ik koos voor de panini Parma. Dit is een panini belegd met prosciutto di Parma, olijfolie, Grana Padano, rucola. Het broodje zelf mocht ik kiezen, voor deze koos ik een flatbread van een soort pizzadeeg.

Panini's van Piretti Veenendaal Salame
Michel heeft de panini Salame gekozen. Dit is een panini belegd met een salamisoort naar keuze. Het werd truffelsalami. Het broodje wat ik hierbij koos was de ciabatta.

Zoals gewoonlijk hebben we de broodjes weer doormidden gesneden en gedeeld. Je wilt toch alles proeven. Uiteraard waren beide broodjes weer erg lekker!

Piretti
Corridor 35
3901 AN Veenendaal

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top