Tagliatelle met Gehakt, Prei en Champignons in Romige Saus

Tagliatelle met Gehakt, Prei en Champignons in Romige Saus

Tagliatelle met Gehakt, Prei en Champignons in Romige Saus
Met heel weinig ingrediƫnten kan je eigenlijk best een lekkere pasta maken.

Ingrediƫnten: tagliatelle, 250 gram gehakt, 1 prei, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, volle melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk melk toe tot je de gewenste dikte heb. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top