Taartjes van Bakkerij Imminkhuizen Leersum

Taartjes van Bakkerij Imminkhuizen Leersum

Taartjes van Bakkerij Imminkhuizen Leersum
Vandaag haalde ik onderweg naar mijn vader alvast wat lekkere broodjes voor bij de lunch en omdat het kan nam ik ook twee gebakjes mee. Michel had al wel eens gezegd dat hij een berenklauw gebakje wilde, laten ze die daar nu net hebben. Voor mijzelf nam ik een aardbeienpunt mee.

De berenklauw was van pure chocolade en gevuld met slagroom en ananas. De aardbeienpunt was een gebakje van aardbeienbavarois en een gelei van aardbeienbavarois. De berenklauw was ouderwets lekker, de aardbeienpunt was zoet en lekker.

Bakkerij Imminkhuizen
Honingraat 53
3956 HH Leersum

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top