Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal calzone shoarma
Vandaag was het voor mij weer zo’n dag met aan een stuk door vergaderen via Teams en tussendoor ook nog even wat problemen oplossen. Kortom druk, druk, druk. Het scheelt natuurlijk dat ik nu niet hoef te reizen, het enige is de trap aflopen, maar toch van al dat kijken naar een aantal beeldschermen werd ik toch wat moe. Het werd daarom iets van Da Asporto.

Michel koos voor een calzone shoarma, een gevulde pizza met shoarma, paprika en ui. Het was een flinke pizza, die hij kreeg.

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal pasta bolognese
Voor mij was de keuze eigenlijk niet heel moeilijk, al twijfelde ik nog wel of ik misschien niet de pasta carbonara zou nemen. Maar nee, ik nam gewoon de spaghetti bolognese.

We hadden al vroeg besteld via de eigen site van Da Asporto en aangegeven hoe laat we het wilden hebben. Precies rond die tijd werd het ook afgeleverd met als extraatje een blikje cola. Het was weer ouderwets lekker.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top