Butter Chicken met Naan

Kip

Butter Chicken met Naan

Butter Chicken met Naan
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel garam masala, 2 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 2 kipfilets, 3 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, naanbrood,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 1/2 theelepel garam masala, 2 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet helemaal wit is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer even door en bak een minuut mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Laat het vervolgens in een half uur inkoken. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top