Chinees Stoofvlees

Chinees Stoofvlees

Chinees Stoofvlees
Ingrediƫnten: 600 gram sukadelapjes, 1 flinke ui, een stukje gember, een scheutje witte wijn, 2 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels sojasaus, 500 ml bouillon, 50 gram donkere basterdsuiker, 2 steranijs, 1 kaneelstokje,

Aantal personen: 2

Bak 600 gram in blokjes gesneden sukadelapjes tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en een stukje fijngehakte gember toe. Bak even kort mee. Voeg vervolgens een scheutje witte wijn, 2 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels pindakaas en 3 eetlepels sojasaus toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens ongeveer 500 ml bouillon toe. Breng aan de kook en voeg 500 gram donkere basterdsuiker, 2 steranijs en 1 kaneelstokje toe. Zet de pan met de deksel er op op laag vuur. Laat het geheel 2 1/2 uur stoven. Laat het laatste half uur de deksel van de pan zodat de saus kan indikken. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top