Entrecote van de BBQ met Aardappelkroketwafeltjes

BBQ

Entrecote van de BBQ met Aardappelkroketwafeltjes

Entrecote van de BBQ met Aardappelkroketwafeltjes
Het was vandaag prima weer om weer eens te barbecue├źn. In de vriezer hadden we nog entrecote liggen, in de koelkast sla en erbij kochten we aardappelkroketjes. Van de aardappelkroketjes maakte Michel aardappelkroketwafeltjes. Heel simpel. De aardappelkroketjes iets ontdooien. Dan pletten tussen gietijzeren wafelijzers. Daarna dit ongeveer 15 minuten per kant op een barbecue van 200 graden doen. De entrecote bakte Michel 3 minuten aan elke kant.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top