Risotto met Boerenkool en Spek

Risotto met Boerenkool en Spek

Risotto met Boerenkool en Spek
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, risotto, scheutje witte wijn, 1 liter bouillon, 250 gram diepvriesboerenkool (ontdooid), 100 gram geraspte oude kaas,

Aantal personen: 2

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg de risotto toe. Bak kort mee. Blus met een scheutje witte wijn. Voeg een beetje bouillon en 250 gram boerenkool toe. Roer af en toe. Wanneer de risotto weer wat te droog wordt voeg je weer een beetje bouillon toe. Na ongeveer 35 minuten is de risotto gaar. Voeg nog 100 gram geraspte oude kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top