Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 300 ml kokosmelk, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel nandan masala, 1 Maggiblokje,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentje knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 1/2 eetlepel kerriepoeder en 1/2 eetlepel nandan masala. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en 200 gram in plakjes gesneden champignons. Bak tot de prei en champignons zacht zijn. zacht is. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 300 ml kokosmelk toe, zoveel tot je een goede saus hebt.Voeg 1 Maggiblokje toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen zodat de saus kan indikken. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top