Malle Balle Veenendaal

Malle Balle Veenendaal

Malle Balle Veenendaal tomatencrèmesoep
Vandaag moest ik weer voor een afspraak/workshop naar het werk en ook Michel had een werkafspraak buiten de deur. Gelukkig was er dit keer geen treinprobleem en viel het ook mee met de drukte in de trein. De scholen waren denk ik nog niet uit toen ik de trein terug nam. In ieder geval hebben we vandaag makkelijk gedaan en hebben we Malle Balle voor ons laten koken. We hebben een driegangenmenu genomen, alleen het dessert konden we niet op. Wat stond er op tafel?

Allebei kozen we voor een tomatencrèmesoep vooraf.

Malle Balle Veenendaal
De andere gerechten waren boerenkoolstamppot met spekjes en een cheddar-bacon gehaktbal.
Malle Balle Veenendaal
En een hutspot met spekjes en de vegetarische gehaktbal “bhanji bal”. De dessertballen die we hebben gekozen waren de cheesecake-bal en de hazelnoot-bal. Deze staan niet op de foto, we hadden al voldoende aan de soep, stamppot en gehaktbal.

In ieder geval was het lekker en leuk om gewoon een Hollandse pot via Ubereats te kunnen bestellen.

Malle Balle
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top