Heftige Herfstweken Gourmetten

Heftige Herfstweken Gourmetten

Heftige Herfstweken Gourmetten
Vier weken lang had ik gespaard voor de gourmetschotel tijdens de heftige herfstweken van Slagerij van Doorn. Gisteren kon ik de gourmetschotel halen. Het was wel even wachten, want er stond zelfs een rij buiten. Vandaag hebben we het gourmetstel van zolder gehaald en hebben we gegourmet. Ho wacht, ken je die grap van die mensen die gingen gourmetten? Nou de aardlekschakelaar schakelde zichzelf uit, kortom we zaten in het donker.

Maar Michel is niet voor een gat te vangen en haalde onze Cuisinart grill naar beneden, naast tosti- en wafelijzer is het ook een plancha annex tafelgril. Kortom we konden weer gourmetten! Wat hadden we allemaal van de slager gekregen? Op de gourmetschotel hadden we kip, biefstuk, varkenshaas, hamburgertjes, shaslickjes en slavinkjes. Lekker gevarieerd! In ieder geval hebben we lekker gesmuld. Leuke actie!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top