Los Taqueros Soft Tacokit

Los Taqueros Soft Tacokit

Los Taqueros Soft Taco Kit
Bij Hoogvliet was in de aanbieding de Los Taqueros soft tacokit. Dat leek me eigenlijk best geinig. Ik dacht eigenlijk dat ik zelf nog wat moest toevoegen, maar dat was niet het geval. Alles was in begrepen. Alle bakjes hoefden alleen in de magnetron en daarna is het zelf je tacowrap bouwen.

In het pakket zat tortillawraps, een bakje met vulling op basis van tomaten, kippenvlees en peulvruchten, een bakje rode kool in dressing, een bakje rode uien in dressing, een bakje met dip met kwark room en limoenschil en een bakje met tomatendip met rode peper. Die tomatendip en en de vulling waren best pittig. Grappig gerecht, snel klaar/

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top