Maandmenu van de Smaak van India Veenendaal

Maandmenu van de Smaak van India Veenendaal

Maandmenu van de Smaak van India Veenendaal
Vandaag moest ik weer eens richting mijn werk. Helaas was er een probleem op mijn traject qua personele bezetting, kortom kwam ik wel of niet op tijd op mijn afspraak op het werk. Dat lukte met glans. Alleen jeetje wat was het druk in de trein, tram en op de USP Uithof, echt niet meer gewend. De thuisreis ging wel voorspoedig in een drukke trein. In ieder geval van al die drukte en indrukken was ik behoorlijk moe. We bestelden daarom het maandmenu bij De Smaak van India. Wat kregen we?

Het maandmenu van de Smaak van India bestond uit groente-samosa, rund garlic tikka, butter chicken, palow, groentecurry, salade, raita, naan, sausjes en een Indiaase zoetigheid.

De rund garlic tikka is gemarineerd rundvlees in knoflooksaus met tomaat, paprika, ui en diverse kruiden. De butter chicken is in de tandoori-oven bereide kipfilet met een tomatensaus met room, amandelen en kruiden.

In ieder geval was het weer superlekker!

De Smaak van India
Nieuweweg 193
3905 LL Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top