Speculaas Banaan Pancakes

Speculaas Banaan Pancakes

Speculaas Banaan Pancakes
Vanavond regende het best hard, niet echt weer om de barbecue aan te steken. Dat slechte weer was al voorspelt daarom hadden we al wat anders bedacht: pannenkoeken. Maar dan wel speciale met speculaasjes er in. Michel heeft flink pancakes gebakken, aan de helft hadden we eigenlijk wel genoeg. Het recept vond ik in de boodschappen.

Ingrediënten: 4 rijpe bananen, 100 gram speculaasjes, 2 eieren, 250 ml karnemelk, 300 gram bloem, 1 zakje bakpoeder, ontbijtspek, stroop,

Aantal pancakes: 15

Pureer 2 bananen met 100 gram speculaas, 2 eieren en 250 ml karnemelk met een staafmixer glad. Voeg 300 gram bloem toe. Meng met een mixer tot een glad beslag. Doe wat boter in een pannenkoekenpan (of koekenpan). Giet met een juslepel beslag in de pan. Leg er direct een paar plakjes banaan op. Zodra de randen gaar zijn draai dan de pancake om en bak de andere kant bruin. Ga zo door tot het beslag op is. Houdt de pancakes warm onder aluminiumfolie. Bak naast de pancakes ook wat ontbijtspek uit. Serveer de speculaas-banaan pancakes uitgebakken ontbijtspek en stroop. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top