Gehaktballetjes in Luikse Saus

Gehaktballetjes in Luikse Saus

Gehaktballetjes in Luikse Saus
In de vriezer had ik nog een pakje snack-gehaktballetjes liggen van ‘t Binnenveld. Daar had ik zin in, alleen welke saus erbij. Tomatensaus, een roomsaus of Luikse saus. Het werd zoals je ziet deze Luikse saus.

Ingrediënten: 15 snack-gehaktballetjes, 1 ui, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 2 eetlepels appelstroop, rozijnen,

Aantal personen: 2

Bak de gehaktballetjes bruin in hete boter. Bak ondertussen in hete boter 1 gesnipperde ui tot het goudbruin is. Voeg vervolgens 1 eetlepel azijn en 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk 200 ml water toe (blijf goed roeren). Voeg 2 eetlepels appelstroop en wat rozijnen toe. Laat de appelstroop smelten. Laat de saus even op laag vuur zachtjes koken zodat de saus indikt. Serveer de saus met de gehaktballetjes. Lekker met aardappelpartjes en salade. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top