Schnitzel Gevuld met Wortel en Paprika van de BBQ

BBQ

Schnitzel Gevuld met Wortel en Paprika van de BBQ

Schnitzel Gevuld met Wortel en Paprika van de BBQ
Omdat er best wel aardig weer was voorspelt wilde Michel weer eens barbecueën. Vandaag maakte hij deze gevulde schnitzels. De paarse wortel haalden we bij de boer waar we onze yoghurts op zaterdag kopen. Boerderij van Steenbergen verkoopt naast zuivel en vlees ook verse groente uit Wageningen. De schnitzels waren van de slager en hadden we nog in de vriezer liggen, net als de courgettekoekjes die we erbij hebben gegeten.

Ingrediënten: 1 paarse wortel, 1 groene paprika, 2 schnitzels, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 150 graden. Snijd 1 paarse wortel en 1 groene paprika in reepjes. Bak de wortel en de paprika op de plancha van de barbecue tot het een beetje zacht wordt. Haal het van de barbecue en laat het iets afkoelen.

Verdeel de reepjes wortel en paprika over beide schnitzels. Rol beide schnitzels op. Bind vast met keukentouw. Bestrooi met zout en peper. Bak de gevulde schnitzels rondom bruin op plancha. Laat het vervolgens in ongeveer 25 minuten verder garen. Lekker met courgettekoekjes en Italiaanse groente. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top