Broodje Shoarma van de Slager

Broodje Shoarma van de Slager

Broodje Shoarma van de Slager
Naast de runderhamburgers xxl was deze week ook een shoarmapakket in de aanbieding tijdens de heftige herfstweken van Slagerij van Doorn. Al eerder hoorde ik van iemand die voor mij stond dat haar gezin het meeste zin had in de aanbiedingen van deze week. Het shoarmapakket bestond uit 500 gram shoarma, 4 pitabroodjes en een bakje knoflooksaus. Vandaag hebben we het gegeten. Een beetje sla bij de broodjes, en klaar. Lekkere shoarma en ook lekkere pitabroodjes, anders dan die van de supermarkt.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top