Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen
Vandaag is mijn broer jarig en zijn we bij hem op visite geweest. Eerst even m’n vader opgehaald zodat hij ook mijn broer’s nieuwe stekkie kon zien. Na de visite zijn we nog doorgereden naar Driebergen, naar onze favoriete toko. Dat hadden meer mensen bedacht, er stond zelfs een rij buiten. We kozen weer voor een combinatiemenu en blijkbaar zijn we heel consequent, bijna alles hadden we het zelfde als de vorige keer.

Op het bord nasi goreng pedis en bami goreng met daarom heen ajam ketjap (kip in zoete ketjapsaus), daging sambal goreng (rundvlees in sambalsaus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus) en rendang (rundvlees in kokossaus). De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en Indonesische tjap tjoy. Niet op de foto, de saté die we erbij namen. Dat was toch net te veel en gaan we morgen eten.

In ieder geval was het weer vertrouwd lekker!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top