Gevulde Schnitzel met Hartige Pannenkoekjes van de BBQ

BBQ

Gevulde Schnitzel met Hartige Pannenkoekjes van de BBQ

Gevulde Schnitzel met Hartige Pannenkoekjes van de BBQ
Mooi weer vandaag, de barbecue stond aan. Bij slager van Doorn haalden we schnitzels die in de aanbieding waren bij de heftige herfstweken. Daar maakten we deze gevulde schnitzels mee. Erbij hartige pannenkoekjes die we bakten in kleine gietijzeren pannetjes van de Action.

Gevulde Schnitzel
Ingrediënten: 2 schnitzels, 100 ml crème fraîche, basilicum, zout, peper, paprikapoeder, uienpoeder, ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Besmeer 2 schnitzels elk met een beetje crème fraîche. Verdeel er wat fijngehakte peterselie over. Bestrooi met zout, peper, paprikapoeder en uienpoeder. Rol de schnitzels op. Omwikkel met plakjes ontbijtspek. Bind vast met slagerstouw. Bak de schnitzels in 30 minuten gaar op de plancha op een barbecue van 180 graden.

Hartige Pannenkoekjes
Ingrediënten: 2 eieren, 125 ml melk, 150 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder, 1 ui, knoflookpoeder, peterselie, zout,

Aantal pannenkoekjes: 6

Klop 2 eieren met 125 ml melk, 150 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder en 1 fijngesnipperde ui. Breng op smaak met knoflookpoeder, peterselie en wat zout. Verhit kleine gietijzeren pannetjes op de barbecue. Doe hier een beetje boter in en bak de pannenkoeken aan beide zijde bruin op een barbecue van ongeveer 180 graden. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top