Proef de Tuin – Boskoop

Proef de Tuin – Boskoop

Proef de Tuin Boskoop pannenkoek spek kaas
Sowieso wilde ik in onze vakantie richting Boskoop. Ooit heb ik een stamboom gemaakt en heel wat voorouders komen uit Boskoop en waren boomkwekers. Kortom een bezoekje aan het boomkwekerijmuseum mocht niet ontbreken. Voordat we dat gingen bezoeken zijn we eerst naar Proef de Tuin geweest. Dit kwamen we al tegen bij de voorpret van het zoeken naar leuke dingen om te doen (en om te eten). Proef de Tuin is echt leuk!

Proef de Tuin Boskoop pannenkoek appel spek
Vanaf de parkeerplaats van Proef de Tuin loop je eerst door een tuin met allerlei vakken van verschillende kwekers met allerlei leuke planten. Daarna kom je bij een soort schuur voor een kas met buiten een terras en een hok met kipjes waar je eieren kan rapen. Binnen een klein restaurantje met een houtkachel en een winkel met allerlei leuke dingen zoals vogelhuisjes van Gerrit Kruimel, droogbloemen in een vaasje van Van Juud en verschillende granola’s. Maar ook kamerplantjes, thee, kaas, fudge. Noem maar op. Je kijkt je ogen uit, alles is zo’n beetje te koop wat je ziet!

Proef de Tuin Boskoop warme chocolademelk
We hebben er ook gegeten en een warme chocolademelk gedronken. Ik koos er voor de pannenkoek met spek en kaas. Michel voor een pannenkoek met appel en spek. Goed belegde pannenkoeken!

In het restaurant zaten we bij de houtkachel die lekker loeide. Daar hoort een warme chocolademelk bij. Dit was warme melk met apart een chocoladebal die je dan in de warme melk kon smelten.

Proef de Tuin
Rijneveld 153
2771 XV Boskoop

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top