Nasi & Bami Rames van Toko Ina Gouda

Nasi & Bami Rames van Toko Ina Gouda

Nasi & Bami Rames van Toko Ina Gouda
Na het bezoek aan Museum Gouda en de Sint Jan (wat beroemd is om de glas-in-lood ramen) zijn we naar Toko Ina gegaan. We waren al langs deze toko gelopen op weg en toen hebben we al bedacht om daar na het museum en kerkbezoek iets te halen. We haalden daar een nasi rames en een bami rames. Elk met twee vleesgerechten en twee groentegerechten.

Uiteraard hebben we weer gedeeld. Wat hadden we? In ieder geval rendang, daging smoor, ajam opor en babi ketjap. Qua groentegerechten geen idee precies. In ieder geval twee verschillende gerechten met sperzieboontjes en twee verschillende gerechten met kool.

Zoals je ziet een bord vol, we hadden echt nog over. Dat hebben we dan ook in de vriezer gedaan (en later aan mijn vader gegeven). De smaken waren weer anders dan andere toko’s die we geprobeerd hebben. In ieder geval was het erg lekker!

Toko Ina
Wijdstraat 18
2801 KC Gouda

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top