Clubsandwiches bij Museumcafé Gouda

Clubsandwiches bij Museumcafé Gouda

Clubsandwiches bij Museumcafé Gouda
Vandaag hebben we weer onze museumkaart gebruikt in Gouda! Zo leuk dat het weer mogelijk is. Maar voordat we de museumkaart gingen gebruiken zijn we eerst nog naar de siroopwafelfabriek gegaan voor een audiotour langs eens van de oudste siroopwafelmachines. Daarna zijn we door de stromende regen gewandeld naar het Museumcafé Gouda. Voordat we Museum Gouda hebben bezocht hebben we eerst iets gegeten in het museumcafé.

Beide kozen we de Club Museumcafé. Deze clubsandwich is getoast brood belegd met gegrilde kip, bacon, tomaat, ei en cayunmayonaise. Erbij wat groentechips. Zoals je ziet een flink belegde club en vooral belangrijk, een lekkere club!

Leuk museumcafeetje, in een soort van werfkelderachtige ruimte.

Museumcafé Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top