Lunch Complète van Delifrance Reeuwijk

Lunch Complète van Delifrance Reeuwijk

Lunch Complète van Delifrance Reeuwijk
Vandaag zijn we, na twee jaar, een midweekje naar een huisje gegaan. We zijn dichtbij huis gebleven, namelijk naar Landal Reeuwijkse Plassen vlakbij Gouda. Drie kwartier rijden, maar toch een totaal andere omgeving. Heerlijk! Rond lunchtijd waren we al in Reeuwijk, daar hebben we bij Délifrance geluncht.

Beide kozen we voor de lunch compléte viande. Dit is een lunch met een klein soepje van de dag, een klein broodje carpaccio de luxe, een klein broodje kroket en een kleine salade. Bij de soep konden we kiezen uit een groente- of uiensoep. Beide kozen we voor een uiensoep. Bij de lunch compléte viande dronken we een smoothie, de paradise smoothie, een smoothie met aardbei en banaan.

Het was een lekkere lunch, zeker voor iemand die niet goed is in kiezen van een menukaart. Hier hadden we een beetje van alles. Leuk zaakje en lekker begin van de vakantie.

Délifrance
Miereakker 6
2811 BB Reeuwijk

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top