Lunchbuffet bij Landgoed de Kemphaan in Almere

Lunchbuffet bij Landgoed de Kemphaan in Almere

Lunchbuffet bij Landgoed de Kemphaan in Almere
Ken je dat, het idee van hier ben ik al eens een keer eerder geweest? Vandaag waren we uitgenodigd voor een vijftig jarig huwelijksfeestje van de oom en tante van Michel. Bij het inrijden van de straat had ik het idee van ik ken dit. Blijkt dat ik hier twaalf jaar, in 2009, geleden hier op het landgoed de kemphaan ben geweest bij de Smaakparade. Het was toen in ieder geval een stuk kaler dan nu! Wat een leuk plekje was er gekozen voor het feestje.

Bij familierestaurant de Kemphaan vierden de oom en tante van Michel een klein feestje met familie in een mooie ruimte met uitzicht op de vijver. We kregen er taartjes, er kwamen snackjes langs en er was een lunchbuffet. Bij het lunchbuffet konden we kiezen tussen warm, koud, vis, vlees etc. Van alles wat. Er was ook stoofvlees. Ik hoefde dus niet lang na te denken: ik nam stoofvlees met frietjes en ratatouille. Het was in ieder geval lekker en goed verzorgd. Het belangrijkste was dat het gezellig was en zo weer eens de familie van Michel te zien.

Familie- en pannenkoekenrestaurant De Kemphaan
Kemphaanpad 8
1358 AC Almere

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top