Vijfgangen High Tea van de Buitenhorst Bennekom

Vijfgangen High Tea van de Buitenhorst Bennekom

Vijfgangen High Tea van de Buitenhorst Bennekom
Vorige week hadden we al broodjes gehaald bij landwinkel de Buitenhorst. We hebben toen gelijk een vijfgangen high tea besteld voor vandaag, want vandaag ben ik jarig!

We waren verbaasd toen we de bestelling ophaalden, twee grote dozen, één kleine doos en een tasje. Heel veel dus, gelukkig waren we met de auto. We hebben niet alles volgens de vijfgangen gegeten, maar wat kregen we eigenlijk allemaal?

We kregen een huisgemaakte champignonsoep met bosui. Deze was nog bevroren en hebben we weer in de diepvries gedaan. De rest was ook al zoveel. Het hartige deel van de high tea bestond uit een wrapje met kippeling, honing mosterd, sla en gebakken ui, een wrapje met verse roomkaas, schotse zalm, sla, limoen koriander en geroosterde pijnboompitten, een klein broodje met roombrie, rucola, bloesem honing en walnoten en een klein broodje met Pesto bascilicum, rundercarpaccio, truffelmayonaise, grana padano en geroosterde pijnboompitten.

Het zoete gedeelte bestond uit een Monchou taartje met frangipane bodem, gekarameliseerde appel en huisgemaakte toffee saus, witte chocolade fudge met pistache noten, cranberry en kokos, pure chocolade fudge met karamelblokjes en zeezout, huisgemaakte brownie, huisgemaakte notenkoek en een huisgemaakte pecankoek.

Verder kregen we er nog verse smoothies bij, een bosje munt, schijfjes gember, bloesemhoning en verschillende smaakjes thee.

Dit was echt één van de uitgebreidste high tea’s ooit. Alles was super vers en super lekker. In ieder geval echt genieten zo op mijn verjaardag!

Buitenhorst Vers & Smakelijk
Meentweg 10
6721NW Bennekom

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top