Malle Balle Veenendaal

Malle Balle Veenendaal

Malle Balle Veenendaal
Vandaag kwamen Britt & Dennis langs om mijn verjaardag te vieren. Qua eten hadden we verschillende menu’s besteld bij Malle Balle. Onverwachts kwam ook mijn broer langs voor mijn verjaardag. We zaten dus met vijf aan tafel. Maar de menu’s van Malle Balle waren voldoende om te delen. In ieder geval zeker door mij en Michel, want we hadden in de middag natuurlijk al de uitgebreide high tea van de Buitenhorst gehad.

Wat stond er allemaal op tafel? De soepen die we hadden besteld: pompoensoep, prei/lente-ui-soep en tomatencrème-soep. De ballen die we kozen: bhanji-bal met mango (deze bal zie je hierboven), kaas & bacon-bal, Mexicaanse kipbal en opa’s stoofrunderbal. Qua bijgerechten stond op tafel: boeren frieten, boerenkool, hutspot en zomerse stamppot Veldsla Appel. De dessertballen waren de cheesecake-bal en de hazelnoot-bal.

De bestelling werd snel bezorgd en het was lekker. De bhaji-bal, een vegetarische bal, is echt een aanrader.

Malle Balle
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Malle Balle Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top