Tortellini Kip Kerrie

Tortellini Kip Kerrie

Tortellini Kip Kerrie
Het idee om tortellini met kip kerrie te maken zag ik in de Koken & Genieten. Hoe het daar gemaakt is, is anders dan dit recept. Ik heb een eigen variant van de kip kerrie gemaakt. Zo met de tortellini door de kip kerrie was lekker, eens wat anders dan met rijst.

Ingrediënten: 1/2 zakje tortellini met vleesvulling, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 100 ml kookroom, 150 ml water, 1 Maggiblokje, kerriepoeder, 200 gram doperwten,

Aantal personen: 2

Kook 1/2 zakje tortellini met vleesvulling volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kip gaar en een beetje bruin is. Voeg 100 ml kookroom, 150 ml water, 1 Maggiblokje en kerriepoeder (naar eigen smaak) toe. Laat het maggiblokje oplossen. Voeg 200 gram doperwten toe. Laat de doperwten garen in de saus. Roer de gekookte tortellini door de saus. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top