Broodjes van de Buitenhorst Bennekom

Broodjes van de Buitenhorst Bennekom

Broodjes van de Buitenhorst Bennekom
Aan de rand van Veenendaal is een nieuwe landwinkel geopend. Leuk om eens te bezoeken, regelmatig fietsen we hier langs op zondag. Alleen regende het vandaag en zijn we met de auto in plaats van de fiets gegaan. Allerlei lekkere dingen werd er verkocht zoals versgebakken koeken, brownies etc, nootjes, drop, jam, melk en noem maar op. We hadden in ieder geval een mandje vol lekkers (gehaktballetjes in ketjapsaus, perenjam, gevulde speculaas en nootjes)!

Naast al dat lekkers namen we ook nog broodjes mee. Ik koos voor een broodje carpaccio. Dit is een broodje belegd met dun gesneden ossenhaas, verse pesto, geroosterde pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.

Broodjes van de Buitenhorst Bennekom
Michel koos een broodje schouderham. Dit broodje was belegd met schouderham, verse roomkaas, rauwkost en Italiaanse kruiden.

De broodjes hebben we doormidden gesneden en gedeeld. De broodjes waren heerlijk!

Goed om te weten is dat de Buitenhorst een werkleerbedrijf is voor autistische jongeren. Deze jongeren bouwen door middel van een leerwerktraject ervaring en kennis op in de horeca en worden ze voorbereid op een reguliere of beschermde werkplek in de maatschappij.

Buitenhorst Vers & Smakelijk
Meentweg 10
6721NW Bennekom

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top