Flip Saté

Flip Saté

Flip Saté
In Veenendaal hebben we een thuisbezorg-restaurant wat “Flips” bezorgd. We hebben er nog nooit wat gehaald, maar foto’s op de site leken me zo lekker. Bij het verzinnen van het boodschappenlijstje had ik zoiets van dat kan ik ook zelf maken. Het is ook heel simpel om te maken. Bij de poelier haalde ik kipsaté en Michel maakte weer zijn bekende pindasaus.

Ingrediënten: diepvries-aardappelpartjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram kipsaté, 100 gram champignons, pindasaus, sla, kroepoek,

Aantal personen: 2

Bak de aardappelpartjes goudbruin in de Airfryer op 185 graden voor 20 minuten. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram kipsaté toe, bak tot het gaar is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe op je bord de aardappelpartjes (oftewel de flips), de kipsaté, warme pindasaus, sla en kroepoek. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top