Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni
Opeens had ik zo’n zin in ouderwetse macaroni, en dan niet de macaroni met ham en ui maar met smac, tomatenpuree, gefruite uitjes en macaroni. Zo maakte mijn moeder dat vroeger. Macaroni met groente en tomatensaus hebben we ook vaak genoeg gegeten, maar op deze manier dus ook. Voor mijzelf maakte ik deze macaroni, voor Michel maakte ik de variant met ham, gebakken ui, tomatenketchup en macaroni. Dat was zijn macaroni van vroeger.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Ouderwetse Macaroni

  1. Dag Anja,
    Ik ben van jouw generatie hahaha! Zó lekker op zijn tijd! Terwijl ik gisteren ‘from scretch” lasagna maakte met uren pruttelende rode saus en homemade bechamel, is ‘onze’ ouderwetse macaroni gewoon óók lekker nietwaar? (en heeft minder tijd nodig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top