Gebakjes van Mekking

Gebakjes van Mekking

Gebakjes van Mekking
Zomaar een gebakje! Nou ja zomaar, in de brievenbus hadden we een flyer gekregen van banketbakkerij Mekking. Zij bestaan dit jaar 120 jaar en hadden voor iedere klant (met de flyer) een verrassing: een cake. Na beter lezen bleek het een pakketje te zijn met alle ingrediënten om een cake te bakken. Nog steeds leuk! Kortom vanochtend vroeg op mijn boodschappen rondje naar de slager en poelier stopte ik ook even bij Mekking.

Daar koos ik voor een casis groene appel-gebakje en een yuzu perzik gebakje. Hiervan wist ik zeker dat we deze nog nooit hadden geproefd. Ik moest wel even zoeken wat yuzu is. Dit is dus een citrusvrucht met de smaak van limoen, citroen en een beetje mandarijn. De laatste was echt een bijzondere smaak, die je niet echt thuis kan brengen. In ieder geval was het weer lekker de gebakjes!

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top