Fanta Poffertjes van de BBQ

BBQ

Fanta Poffertjes van de BBQ

Fanta Poffertjes van de BBQ
Een tijdje geleden zagen we bij het YouTubekanaal van BBQ Culture een recept voor Fanta poffertjes. Doordat er suiker in het beslag zat werden de poffertjes knapperig. Lekker! Alleen je moet wel opletten, want door de suiker bakken de poffertjes snel aan.

Ingrediƫnten: 1 kopje suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, 1/4 cup olie, 1/2 cup Fanta, 1/2 zakje baking soda,1 1/2 cup bloem, 1/2 theelepel zout

Meng 1 kopje suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, 1/4 cup olie, 1/2 cup Fanta, 1/2 zakje baking soda,1 1/2 cup bloem met 1/2 theelepel zout. Zet de poffertjespan op de barbecue, die verwarmd is naar 200 graden. Wanneer de poffertjespan goed heet is doe je er een beetje boter in en het beslag. Niet te veel. Let goed op dat je op tijd omdraait. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top