Nasi Keboeli met Kipsaté

Nasi Keboeli met Kipsaté

Nasi Keboeli met Kipsaté
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 125 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis, sojasaus,

Aantal personen: 3

Kook de rijst al vroeg zodat het kan afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui bijna zacht is. Voeg 125 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg als laatste de gekookte rijst toe. Bak op hoog vuur tot het gerecht warm is. Breng op smaak met een beetje ketjap manis en sojasaus. Erbij kipsaté van de poelier met Michel’s pindasaus. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top