Cannelloni van de BBQ met Kaassaus

Cannelloni van de BBQ met Kaassaus

Cannelloni van de BBQ
Gisteren zagen we op Ralph’s BBQ Tube een recept voor shotgun shells van de bbq oftewel cannelloni van de barbecue. Dat leek ons zo lekker dat we het vandaag gelijk maar hebben gemaakt. Kijk sowieso even naar de YouTube van Ralph, voor het echte recept en de tips.

Ingredi├źnten: 500 gram gehakt half-om-half, 1 ui, 75 gram spinazie (diepvries), 4 augurkjes, 1 theelepel sambal, lasagnekruiden, 14 cannelloni-rolletjes, ontbijtspek, barbecuesaus, boter, bloem, kaas, mosterd, nootmuskaat,

Aantal cannelloni’s: 14

Verhit de barbecue naar 180 graden, doe er 1 indirect deel in. Meng 500 gram gehakt met 1 fijngesnipperde ui, 75 gram spinazie, 4 fijngesneden augurkjes, 1 theelepel sambal en lasagnekruiden. Vul de cannelloni-rolletjes door ze voorzichtig in het gehakt te duwen en iets te draaien tot het cannelloni-rolletje vol is. Vul zo alle veertien rolletjes. Besmeer de ontbijtspek met barbecuesaus. Omwikkel de cannelloni-rolletjes met plakjes ontbijtspek. Leg de cannelloni-rolletjes op het indirecte deel van de barbecue. Laat de rolletjes 40 minuten op de barbecue. Draai de rolletjes regelmatig om. Smeer het dan ook in met barbecuesaus.

Cannelloni van de BBQ
Maak ondertussen de kaassaus. Smelt boter, voeg bloem toe. Bak de bloem even mee. Voeg geleidelijk zoveel melk toe tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg kaas toe aan de saus. Laat de kaas smelten. Breng op smaak met wat mosterd en nootmuskaat.

Serveer de cannelloni’s met de kaassaus. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top