Bami en Loempia van Slagerij van Doorn

Bami en Loempia van Slagerij van Doorn

Bami en Loempia van Slagerij van Doorn
Zo fijn die weekmaaltijden van Slagerij van Doorn. Zo had ik maandag en dinsdag al twee hectische dagen, voor vandaag verwachte ik eigenlijk net zo’n dag. Uiteindelijk viel het gelukkig mee. Maar toch als je dan alleen iets hoeft op te warmen, zo fijn. De weekmaaltijd van deze week was bami (of nasi) met 2 loempia’s en kroepoek. De loempia’s heb ik 10 minuten in de Airfryer opgewarmd. De bami in de koekenpan. De bami was lekker en de loempia’s goed gevuld met kip. Wat fijn was aan de loempia’s is dat de Airfryer niet ging walmen. Ik had al wel een spatzeef er op gelegd, maar vaak wil de Airfryer dan nog gaan walmen met loempia’s maar bij deze totaal niet. Top.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top