Snacks van Henky Penky Ede

Snacks van Henky Penky Ede

Snacks van Henky Penky Ede
Zo in de tuin, zonnetje, winst van Max op Zandvoort, gezelligheid werd het toch wat later. We zijn gezellig bij Britt en Dennis blijven eten. Britt haalde frietjes. Ik koos bij de friet voor een boeren berenhap. Dit was een berenhap maar dan met extra ontbijtspek er tussen. Lekker. De pindasaus was een zelfgemaakte pindasaus, bij de berenhap aan de pittige kant, maar bij de patat weer niet. In ieder geval was het lekker, zo snacks van de snackbar.

Henky Penky
Verlengde Parkweg 45A
6717 GL Ede

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top