Vlaams Stoofvlees met Aardappelpuree

Vlaams Stoofvlees met Aardappelpuree

Vlaams Stoofvlees met Aardappelpuree
De slager is weer open na de vakantie. Fijn, want inmiddels werk ik ook al weer bijna 2 weken na mijn vakantie. Met al die drukke dagen vind ik een opwarmmaaltijd altijd wel fijn. Gisteren had ik dus het Vlaams stoofvlees gehaald bij Slagerij van Doorn. Ik mocht kiezen of ik er aardappeltjes of aardappelpuree erbij wilde. Ik koos voor aardappelpuree. De aardappelpuree warmde ik op met een beetje melk in een steelpannetje op laag vuur en met regelmatig roeren. Het stoofvlees warmde ik op in de koekenpan. Prima maaltijd weer.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top