IJsje bij Tamminga Veenendaal

IJsje bij Tamminga Veenendaal

IJsje bij Tamminga Veenendaal
Met al dat thuiswerken beweeg je eigenlijk een stuk minder. Ik fietste altijd naar het station, trok een sprintje met alle medereizigers naar de tramhalte (trap af en trap op) en liep dan naar mijn werk en ‘s avonds weer andersom. Michel fietste altijd naar zijn werk een dorp verderop. Ook dat doet hij niet meer. Kortom het is wel lekker om ‘s avonds een rondje te fietsen. Omdat het ook nog eens zo’n mooi weer was zijn we bij Tamminga een ijsje gaan eten.

Ik koos voor de volgende smaken: Bastogne, Stroopwafel en Yoghurt-honing. Michel koos voor Malaga, Noten-karamel en Cheesecake. De keuze vond ik deze keer moeilijker, waarom? De keuze was vooral met standaard-smaken. Uiteraard was het lekker ijs, vooral het yoghurt-honing ijs vond ik lekker.

Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top