Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin Amersfoort

Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin Amersfoort

Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin  Amersfoort
Gisteren hadden we voor mijn stekjes handige kweekkasjes gekocht. Alleen ik had er toch een paar meer nodig, want ik wilde ook nog eens cactussen gaan zaaien. Michel zag gisteren dat de Intratuin in Amersfoort precies dezelfde kweekkasjes nog op voorraad had en dat Intratuin Amersfoort op zondag open was. Zo gingen we op zondag nog even op pad. De kweekkasjes hadden we zo gevonden en ook zagen we nog een leuke potroosjes met allerlei verschillende kleuren. Die nam ik mee als cadeautje voor mijzelf, ergens had ik namelijk nog een cadeaubon van 5 euro gevonden van Intratuin.

Bij Intratuin Amersfoort kan je ook even zitten in het restaurant voor iets lekkers. Het was nog een beetje vroeg voor lunch. We namen een stukje taart. We namen een stukje appeltaart en een appel-cranberry-havermout-taartje. Michel had er nog een ijskoffie met brownie, karamel en slagroom topping. Ik nam een banaansmoothie. We hebben zo even lekker gezeten en heerlijk lopen twijfelen over een mooie anthurium die ik daar zag staan.

De Proeftuin bij Intratuin
Amsterdamseweg 139
3812 RR Amersfoort

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top