Tiramisu’s van Piretti Veenendaal

Tiramisu’s van Piretti Veenendaal

Tiramisu's van Piretti Veenendaal
Vanochtend zag ik op Instagram een post van Piretti. Er waren weer veel verschillende smaken tiramisu gemaakt. Drie van de vier smaken kenden we al, maar er was dus een nieuwe smaak. Die wilde ik wel eens proberen. We zijn de drukte van het dorp getrotseerd met de fiets en hebben een lekker dessert gescoord.

Uiteraard nam ik de nieuwe smaak mee: Pistache Tiramisu. Verder moest ik een keuze maken uit een traditionele-, limoncello- of aardbeien-tiramisu. Als tweede smaak koos ik de aardbeientiramisu. Aardbeien zijn nu toch nog best in het seizoen.

De pistache tiramisu was als een soort taartje, een beetje lichte notensmaak. De aardbeien tiramisu daarentegen was zomers en voller van smaak. In ieder geval beide tiramisu’s waren weer super lekker, net van die kleine taartjes.

Piretti
Corridor 35
3901 AN Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top