Carpacciorollade van de BBQ

BBQ

Carpacciorollade van de BBQ

Carpacciorollade van de BBQ
Ingrediënten: pijnboompitten, 2 dunne bavettes, truffelmayonaise, 2 gegrilde paprika’s, geraspte kaas, basilicum, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in de Airfryer op 160 graden 4 minuten. Snijd 2 bavettes open of maak ze platter. Besmeer beide bavettes met truffelmayonaise en verdeel er fijngehakte gegrilde paprika, geraspte kaas, blaadjes basilicum en de geroosterde pijnboompitjes. Rol de bavettes dicht en knoop dicht met bindtouw. Bestrooi met zout en peper.

Doe in één van de opgerolde bavettes een kernthermometer. Leg de opgerolde bavettes of te wel de carpacciorollade in een skillet op de barbecue. Draai de carpacciorollades af en toe om. Wanneer de carpacciorollades een kerntemperatuur heeft bereikt van ongeveer 52 graden zijn de carpacciorollades klaar. Bij ons duurde het ongeveer een klein half uurtje. Lekker met röstirondjes van de barbecue. Eet smakelijk!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top