Sushibowl met Krokante Kipschnitzel

Sushibowl met Krokante Kipschnitzel

Sushibowl met Krokante Kipschnitzel
Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 2 krokante kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, cherrytomaatjes, gefruite uitjes, sambasaus,

Aantal personen: 2

Doe de sushirijst in 350 ml koud water. Zet de pan op het vuur. Wanneer het kookt doe je deksel op de pan. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Blijf er wel bij, want de deksel gaat snel klepperen. Laat de sushirijst nog even staan met de deksel op de pan.

Bak ondertussen 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 10 minuten. Snijd de kipschnitzels in reepjes. Snijd de komkommer in blokjes.

Doe de sushirijst in een kom, doe er de komkommer, wat edamame boontjes en in kwarten gesneden cherrytomaatjes bij. Leg de reepjes kipschnitzels erbij. Strooi wat gefruite uitjes over de sushirijst. Doe er naar eigen smaak wat sambasaus bij. Eet smakelijk!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top