Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van Bakkerij 't Haverland Veenendaal
Morgen, 26 augustus, bestaat Brutsellog al weer 16 jaar. Zestien jaar lang maak ik dus al een foto van wat ik eet elke avond. Voor mij in ieder geval een leuk dagboekje, waar je nog wel eens wat herinneringen uithaalt. Alleen morgen moet ik gewoon werken, dus vandaag alvast een taartje gehaald. Ik haalde de gebakjes bij ‘t Haverland.

Ik koos daar voor een appel karamel punt en chocolade framboos gebakje, een soort Schwarzwalderkirsch gebakje, maar dan met frambozen. Beide gebakjes waren lekker, want uiteraard hebben we weer alles gedeeld. Echt ‘old school’ gebakjes.

Bakkerij ‘t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top