IJsje eten bij Zazu Veenendaal

IJsje eten bij Zazu Veenendaal

IJsje eten bij Zazu Veenendaal
Omdat het lekker mooi weer was vanavond en we allebei een beetje te lang naar het beeldscherm hadden gestaard zijn we even een stukje gaan fietsen door ‘t Binnenveld. Zo heb ik ergens onderweg een leuk plantje gescoord bij een kraampje langs de weg. Zo leuk, dat soort dingetjes. Als einde van de fietstocht hebben we nog lekker op het terras van Zazu een ijsje gegeten. Lekker in het zonnetje, buiten met lekkere ijssmaken. Top toch op een maandagavond!

Qua smaken had heb ik gekozen voor de smaken: Baccio Italiano, dit is een combinatie van sinaasappel, nougat en pistache, de Cookie Dough Salted Peanut Butter, een hele lange naam met koekjes deeg en iets van pindakaas en de derde smaak van mij was Italian Cookie. Best bijzondere smaken toch?

Michel koos deze smaken: cruncy hazelnoot, Tony Chocolonely (witte chocolade met framboossmaak) en Kinder Bueno. Ook die drie smaken waren erg lekker. Kortom een prima avondje zo!

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top