Flammkuchen Wraps

Flammkuchen Wraps

Flammkuchen Wraps
Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, paprikapoeder, knoflookpoeder, 125 ml crème fraîche, peper, zout, 4 xl-tortillawraps, rauwe ham, kaas,

Aantal wraps: 4

Bak 150 gram in fijngesneden champignons tot het bijna zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en paprikapoeder en knoflookpoeder toe. Bak kort mee. Meng ondertussen 125 ml crème fraîche met wat peper en zout. Knip of snijd de wraps tot het middelpunt in. Besmeer een kwart van de wraps in met een beetje crème fraîche. Verdeel er champignons en bosui over. Vouw dicht, zodat je de volgende kwart kan besmeren met de crème fraîche. Beleg met wat plakjes rauwe ham. Klap nog een keer dubbel. Besmeer weer met de crème fraîche. Verdeel er wat kaas en een klein beetje champignons en bosui over. Klap de laatste kwart van de wrap er over. Maak zo alle wraps. Leg de gevouwde wraps op een voorverwarmde grill tot het klaar is. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top